Matcher

Matcher och vinster är ju naturligtvis viktigt för Visby Ladies för att kunna kamma hem guldet och bli svenska mästare i dambasket. Därför är det viktigt att de får stöd av alla sina fans både på hemma- och bortamatcherna. Det är ju alltid lättare för tjejerna när de spelar hemma på Ica Maxi Arenan.

Men det är minst lika viktigt att fansen följer med på lagets bortamatcher, för det är då de behöver stödet från publiken som allra mest. Annars finns det risk att behöva ta hjälp från begravningsbyråer i Göteborg med omnejd om de skulle förlora en match i Göteborg till exempel.

Nog skämtat, men det är viktigt att visa sitt stöd som ett fan vid alla matcherna. För det betyder så otroligt mycket för tjejerna i Visby Ladies att få känna av stödet från alla sina fans. Detta gör att det kanske rent av tar dem till slutspelet och får dem att vinna hela Basketligan Dam där de äntligen blir svenska mästare i basket igen. Det var ju ett tag sedan, så nu är det verkligen på tiden.

För de som är intresserade av resultat och hur tjejerna ligger i ligan, går det att följa dem på hemsidan. Vilket gör att det inte blir några problem att föra statistik över alla deras matcher och vinster, både sedan tidigare och kommande.

Dessutom finns hela matchprogrammet tillgängligt, vilket gör att det inte blir några problem att boka in de dagarna som Visby Ladies har sina hemma- och bortamatcher. Har du inte möjlighet att se på deras hemmamatch går den att följa på nätet, där matchen sänds live.

Är du mer intresserad över att verkligen studera varje match och vinst och vilken tjej som fick mest poäng och så vidare, kan du gå in på hemsidan för Basketligan för att surfa in på Visby Ladies flik och studera laget lite närmare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *