Sponsorer

Visby Ladies Basketball Team har turen att ha många sponsorer som stödjer deras spel. Det rör sig allt från Familjens Jurist och Fonus Begravningsbyrå i Södertälje, till mer lokala sponsorer så som Nunnans Bageri och Visby Mäklarna.

Alla dessa sponsorer är mycket viktiga för tjejerna, eftersom det ger dem möjligheten att kunna skaffa sig allt material med mera för att kunna få den perfekta träningen. Allt för att sedan kunna ge järnet och göra sitt bästa för att vinna sina matcher, både hemma och borta.

Genom sponsringen gör det möjligt för att Visby Ladies kan ta sig till och från matcherna på ett bekvämt sätt. Vilket gör att det inte påverkar deras spel mot hemmalaget. Hade det inte varit för sponsorerna hade kanske laget varit tvunget att resa halva dagen med tåg eller allmänna kommunikationer.

Därför uppskattar Visby Ladies alla sina sponsorer och är dem evigt tacksamma i alla lägen. Naturligtvis tar de tacksamt emot alla typer av sponsring, från både stora som små företagare eller privatpersoner om man själv skulle känna sig manad. Alla är lika viktiga!

Genom att ha sponsorer blir det också det möjligt för Visby Ladies att känna sig delaktigt i samhället och visa upp vilka värderingar de står för. De vill verkligen se till att Gotland ska bli något som syns på världskartan inom basket och visa att tjejerna är något att räkna med i alla sammanhang. Samtidigt som teamet har en bra relation med alla sina sponsorer och tar alla tillfällen i akt för att visa sin uppskattning och visar hur mycket varje sponsor verkligen betyder för Visby Ladies. Fansen kan sponsra med att komma på alla matcherna och heja på tjejerna, som gör att laget kommer göra sitt allra bästa möjliga på planen.

Det är bara konstatera att alla vinner på att sponsra i längden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *