Svenska Basketligan digitalt

För de fans som gillar basket och vill följa den Svenska Basketligan, finns det möjlighet att göra detta på deras hemsida. Den drivs av föreningen Basketligan Herr, men för den sakens skull missar du inte Visbys Ladies framfart i Basketligan Damer. De har en speciell plats på webbsidan.

På Basketligan Damer hittar du nyheter om matcher och annat spännande som händer och sker för de tolv lagen som är med i ligan. Men framförallt så hittar du deras matchprogram och speltider, samtidigt som du kan följa resultaten i hela ligan.

För det basketfan som inte har möjlighet att kunna se vissa matcher live, så finns det chansen att skaffa sig ett säsongskort för att kunna se basketmatcherna via webben. Köper du dig ett säsongskort kan du se ett visst antal matcher live och då hemifrån i soffan med popcornen inom räckhåll.

Dessutom som krona på verket för dig som gillar lyssna på poddar, finns det möjligheten att göra detta också. Där vissa spelare och andra intressanta personer gör Basketpodden, pratar de om basket och annat spännande. En av höjdpunkterna är att du kan lyssna på NBA-podden, där det pratas om olika NBA-lag och vilka förvärv som har gjorts i NBA med mera.

Förutom den svenska basketen finns det chansen att kunna följa nyheter om internationella matcher, då svenska basketlag möter lag från andra länder på Svenska Basketligans webbsida. Samtidigt som du kan läsa nyheter om NBA och vad som händer på andra sidan Atlanten.

De fans som vill får lite mer insikt i basketens fascinerande värld, utser Svenska Basketligan varje måndag ett lag som blir veckans lag. Då går man in lite mer närmare på spelarna och deras spelinsatser fram till den dagen som de blev utsedda till Veckans Lag.

För att inte missa spännande saker som händer i den Svenska Basketligan går det även att följa dem på både Facebook och Twitter. Detta gör att du garanterat inte missar några spännande matchresultat eller andra rafflande nyheter inom den svenska basketen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *