Visby Ladies Basketball Team

Visby Ladies Basketball Team är ett mycket framgångsrikt basketlag som inte gör sina fans besviken. Laget spelar i basketligan som ligger högst i Sverige, vilket är på elitnivå. Du kan följa dem på hemmaarenan Ica Maxi Arena, dels på plats när de spelar matcher men också via nätet då alla matcherna som spelas sänds gratis och live på webben.

Vill du vara på plats går det bra att köpa ett säsongskort för Visbys Ladies alla matcher och köps på plats. Kostnaden för ett säsongskort är 800 kronor och då ingår entréavgiften och sittplats. Tyvärr gäller detta kort bara under grundserien, men är bättre än inget om du följa tjejernas väg till en eventuell finalplats.

Visby Ladies tränar varje tisdag kl. 20.00 – 21.30, torsdagar kl. 17.00 – 18.30 och fredagar kl. 18.00 – 19.30 i Ica Maxi Arena. På lördagar kl. 11.00 – 12.30 och söndagar kl. 16.30 -18.00 tränar laget i A7-hallen. Detta gäller naturligtvis om de inte har matcher.

Det kan vara riktigt kul att se deras träningar och på så vis följa deras utveckling, dels för varje spelare men också hela teamet, vilket kan vara spännande för vilket basketfan som helst!

Vill du komma i kontakt med laget på ett eller annat sätt går det bra att nå dem via e-mejl, visbyladies@gmail.com eller louie.soderberg@gmail.com. Annars kan du alltid försöka ringa dem på 0706 – 010 336. På så vis kan du få svar på frågor och annat, direkt från källan så att säga. Men var beredd på att det kan ta tid innan du får svar, tack vare att de är mycket upptagna.

Visby Ladies Basketball Team tillhör egentligen i grunden klubben Basketboll Gotland och har olika lag som du kan bli medlem i om du skulle vilja börja spela basket och kanske hamna i Visby Ladies en gång i framtiden. Våga drömma stort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *