Visby Ladies på sociala medier

För alla Visby Ladies fans går det att följa tjejernas framfart via olika sociala medier. Detta gör att du inte missar några nyheter och andra spännande saker om teamet och kan hålla dig uppdaterad.

Hemsida

På deras hemsida kan du följa teamet och det kommer ständigt nya nyheter, om vad som händer i laget och andra roligheter. Som till exempel att Brandy Montgomery skulle börja spela för Visby Ladies och spelade i startfemman för sitt college Auburn University.

Brandy spelade som både forward och guard. Hon ser fram emot den kommande säsongen, fast är lite rädd för att frysa eftersom hon har aldrig besökt Sverige tidigare.

Facebook

På Facebook hittar du laget som Visby Ladies och blir hela tiden uppdaterad om vad som händer och sker. Som till exempel vad som hände under senaste matchen, vem som tog poäng, vem de mötte och hur matchen slutade.

Detta är ett perfekt sätt att ha koll på tjejerna när du inte själv kan närvara på matcherna eller kan se dem via webben. Samtidigt som du kan gilla och kommentera alla inläggen.

Instagram

På Instagram hittar du teamet under @visbyladies och det kommer ständigt nya uppdateringar om tjejerna och laget. Allt från foto på en spelare i laget till resultatet i senaste matchen. Perfekt för dig som vill göra en snabbkoll. Det är bara att gå in och gilla inläggen eller skriva en kort kommentar om man känner för det.

Twitter

På Twitter kommer det tweets hela tiden under @VisbyLadies och gör att du kan följa laget vart du än befinner dig. Allt för att kunna se det senaste matchresultatet eller annat kul som du inte vill missa. Naturligtvis kan du både gilla och kommentera alla inläggen.

Live Traffic Feed

På Live Traffic Feed kommer korta notiser om vad som händer och sker, detta till och med flera gånger per dag, vilket kan vara bra att veta för ett Visby Ladies fan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *